21 Aralık 2012 Cuma

Birlike Dikelim Etkinliği






Biraz gecikmeyle elbisemi yetiştirmiş bulunmaktayım.3çocukla bu gecikme normaldir sanıyorum.Kumaşım balık sırtı hafif ışıltılı yün kumaş.Modelin aynısını çalıştım.Kumaş biraz kalın olduğu için belden 5 cm küçülttüm.34 bedeni çalıştım.Kızıma diktim.Benim kuzuşum büyümüş.Daha 11 yaşında ama 34 beden üstüne cuk diye oturdu.prova bile gerekmedi.Bu kalıbı beğendim.

9 yorum:

  1. canım benim maşallah çok tatlıymış Allah bağışlasın.. Eee genç kız oluyor artık annesi, 34 beden olur tabi yavaştan:) Müsadenizle 4. resmini alıp yayınıma ekliyorum model en net o resimde belli olmuş. Ellerinize sağlık çok titiz çalışmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz ablası.Allah her anneye kız çocuğu nasip etsin.Bu aralar daha bi süslüyüz daha bi kendimizle ilgileniyoruz yaşımız gereği.

      Sil
  2. hoş olmuş kızınıza dikmenız dahada hoş olmuş....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Huzur Moda:Beden 44 olunca her modeli yapamıyorsunuz kendinize.Bende kızlarıma dikiyorum değişik değişik.Bu arada sizin geri dönüşüm çalışmaları banada ilham veriyor.

      Sil
  3. çok hoş olmuş kızınız güle güle giysin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yasemin uzunoğlu:çok teşekkür ederim.Yeni elbisesine çok sevindi kızım.

      Sil
  4. elinize sağlık çok güzel..kızınızıda ALLAH bağışlasın..bende dikişte çok yeniyim ama affınıza sığınarak bir blog açtım ziyarete beklerim:)))

    YanıtlaSil